ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 46χρονος πατέρας καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 46χρονος πατέρας καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση

Ποινή έξι χρόνων φυλάκισης επιβλήθηκε από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε 46χρονο πατέρα τριών παιδιών.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο 46χρονος, αφρικανικής καταγωγής που είναι νυμφευμένος με Κύπρια, καταδικάστηκε την Πέμπτη (7/3) για υπόθεση κατοχής και κατοχής με σκοπό την προμήθεια 604 γραμμαρίων κοκαΐνης. Ο 46χρονος φέρεται να είχε ρόλο μεταφορέα ναρκωτικών.

Ο καταδικασθέντας συνελήφθη στις 28/3/2018 όταν έπειτα από πληροφορίας που έλαβε η ΥΚΑΝ για συναλλαγή ναρκωτικών στην περιοχή του Mall Έγκωμης, έθεσε υπό παρακολούθηση το σημείο.

Εκεί εντόπισαν τον 46χρονο μαζί με άλλο ένα πρόσωπο μέσα σε όχημα, να κινούνται περίεργα στην περιοχή. Το άλλο πρόσωπο κατάφερε να διαφύγει, ο 46χρονος πιάστηκε από τους αστυνομικούς της ΥΚΑΝ.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα εντοπιστηκε τσάντα η οποία περιείχε άσπρο υγρό και ένα άσπρο μπουκάλι με ωοειδείς συμπαγείς συσκευασίες. Πρόκειται για κοκαΐνη βάρους 604γρ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE