ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Γυναίκα ξυλοκόπησε τον πρώην άντρα της- Τσακώθηκαν για το τηλεκοντρόλ

ΚΥΠΡΟΣ: Γυναίκα ξυλοκόπησε τον πρώην άντρα της- Τσακώθηκαν για το τηλεκοντρόλ

Μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο έφτασε η υπόθεση διαφωνίας και διαπληκτισμού ενός ζευγαριού όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Η γυναίκα η οποία καταδικάστηκε από το Δικαστήριο κατέθεσε έφεση η οποία και εξετάστηκε χωρίς όμως να αλλάξει οτιδήποτε, επικυρώνοντας απλά την καταδίκη της.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην σύζυγός αφαίρεσε από το εξοχικό της οικογένειας στο Παραλίμνι τα χειριστήρια των κλιματιστικών καθώς το κοντρόλ της τηλεόρασης.

Όταν η κατηγορούμενη αντιλήφθηκε την απουσία τους, μετέβη στο πατρικό του πρώην συζύγου της όπου και ζήτησε εξηγήσεις. Ακολούθως μετέβησαν μαζί στο εξοχικό και ο παραπονούμενος έθεσε σε λειτουργία τα κλιματιστικό, ωστόσο αρνήθηκε να επιστρέψει το τηλεκοντρολ ισχυριζόμενος ότι του ανήκει.

Ακολούθησε έντονη φραστική αντιπαράθεση μεταξύ τους στην παρουσία της κόρης τους η οποία  αναστατώθηκε και έκλαιγε γράφει ο «Φιλελεύθερος» ενώ το επεισόδιο κορυφώθηκε με την επίθεση της γυναίκας στον πρώην σύζυγό της, προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη.

Ο παραπονούμενος σύμφωνα με το ιατρικό πιστοποιητικό υπέστη ερυθρότητα δεξιάς παρειάς, οίδημα κάτω χείλους και επιφανειακή εκδορά αριστερού βραχίονα

Το πρωτόδικό Δικαστήριο επέβαλε στην κατηγορούμενο πρόστιμο ύψους 400 ευρώ με το Εφετείο να κρίνει ότι δεν υπάρχει έδαφος για ανατροπή της καταδίκης.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top