ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο απολογισμός των αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο απολογισμός των αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Πέντε παιχνίδια περιελάμβανε το πρόγραμμα των αθλητικών τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την εβδομάδα (04/03 – 10/03), με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Στο ποδόσφαιρο η ομάδα μας έμεινε στην ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Σπουδαία πρόκριση για την ομάδα καλαθόσφαιρας, η οποία σε παιχνίδι νοκ άουτ κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ με 76-63 και προκρίθηκε στο Final 4 του Κυπέλλου! Αυτή ήταν η τρίτη φετινή νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί των «γαλαζοκίτρινων».

Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της στα προημιτελικά της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος η ομάδα φούτσαλ. Επικράτησε εντός έδρας του Εθνικού Λατσιών με 5-0 και πήρε τη μία από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να περάσει στην επόμενη φάση.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κέρδισε εντός έδρας την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου με 3-0 σετ (25-19, 25-15, 25-8) και ανέβηκε στην 3η θέση και στους 32 βαθμούς.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου επικράτησε με 1-10 της ομάδας Champions Ύψωνα, σε αγώνα για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Με αυτή της τη νίκη η ομάδα μας παρέμεινε στην 4η θέση και στους 35 βαθμούς.

Αναλυτικά:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 0-0

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ 76-63

ΦΟΥΤΣΑΛ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 5-0

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 3-0

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: CHAMPIONS ΥΨΩΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-10″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top