BREXIT: Καταψηφίστηκε η τροπολογία για δεύτερο δημοψήφισμα

BREXIT: Καταψηφίστηκε η τροπολογία για δεύτερο δημοψήφισμα

Κατά της τροπολογίας της ανεξάρτητης βουλευτή, Σάρα Γουόλαστον, για διενέργεια δεύτερου δημοψηφίσματος μετά από την εξασφάλιση αναβολής του Brexit τάχθηκαν οι Βρετανοί βουλευτές στην πρώτη ψηφοφορία της βραδιάς στη Βουλή των Κοινοτήτων την Πέμπτη 14/3.

Η τροπολογία απορρίφθηκε με ψήφους 334 κατά έναντι 85 υπέρ.

Το Εργατικό Κόμμα, που επέλεξε την αποχή ως επίσημη θέση, αλλά και οι βασικές εκστρατείες υπέρ της λεγόμενης «Λαϊκής Ψήφου» είχαν δηλώσει νωρίτερα ότι προτιμούν να διεκδικήσουν το νέο δημοψήφισμα αφού πρώτα εξασφαλιστεί η παράταση της διαδικασίας του Άρθρου 50.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE