BREXIT: Καταψηφίστηκε η τροπολογία για δεύτερο δημοψήφισμα

BREXIT: Καταψηφίστηκε η τροπολογία για δεύτερο δημοψήφισμα

Κατά της τροπολογίας της ανεξάρτητης βουλευτή, Σάρα Γουόλαστον, για διενέργεια δεύτερου δημοψηφίσματος μετά από την εξασφάλιση αναβολής του Brexit τάχθηκαν οι Βρετανοί βουλευτές στην πρώτη ψηφοφορία της βραδιάς στη Βουλή των Κοινοτήτων την Πέμπτη 14/3.

Η τροπολογία απορρίφθηκε με ψήφους 334 κατά έναντι 85 υπέρ.

Το Εργατικό Κόμμα, που επέλεξε την αποχή ως επίσημη θέση, αλλά και οι βασικές εκστρατείες υπέρ της λεγόμενης «Λαϊκής Ψήφου» είχαν δηλώσει νωρίτερα ότι προτιμούν να διεκδικήσουν το νέο δημοψήφισμα αφού πρώτα εξασφαλιστεί η παράταση της διαδικασίας του Άρθρου 50.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE