ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη κι αφέθηκε ελεύθερος ο 60χρονος οδηγός – VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη κι αφέθηκε ελεύθερος ο 60χρονος οδηγός – VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αφέθηκε ελεύθερος λίγο πριν από την 01:00 το μεσημέρι ο 60χρονος οδηγός, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για το νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέπμτης (14/03) στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό με θύμα τον 24χρονο Χρίστο Αρτεμίου.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ, ο 60χρονος οδηγός του σαλούν οχήματος, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφέθηκε ελεύθερος πριν από λίγο για να κλητευθεί αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την κυρία Ελένη Χρίστου, εργοδότρια του άτυχου Χρίστου, ο οποίος βρισκόταν εν ώρα εργασίας ως διανομέας φαγητού, ο 60χρονος από την πρώτη στιγμή δεν έφυγε από το πλευρό του Χρίστου, ενώ καλούσε συνέχεια για να μάθει την κατάσταση, στην οποία βρισκόταν ο νεαρός.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον οδηγό του οχήματος πραγματοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Όσον αφορά στο κράνος το οποίο βρέθηκε στην σκηνή του τροχαίου, σύμφωνα με τον κ.Μιχαήλ, δεν έχει διαφανεί εάν ο 24χρονος νεαρός το φορούσε ή όχι.

Το νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης (14/03) όταν όχημα που οδηγούσε ο 60χρονος οδηγός, στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό, σε προσπάθειά του να επιχειρήσει στροφή προς τα δεξιά, ανέκοψε την πορεία του 24χρονου οδηγού μοτοτσικλέτας με βίαιη σύγκρουση.

Ο 24χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού φέροντας σοβαρούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα μετά από περίπου μία ώρα να υποκύψει στα τραύματά του.

Φωτογραφίες και βίντεο: Στέλιος Στυλιανού

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top