ΘΑΝΑΤΟΣ 48ΧΡΟΝΗΣ: Συγκίνηση στην κηδεία της άτυχης Αλίνας – Κατέθεσε στο ΤΑΕ ο σύζυγός της

ΘΑΝΑΤΟΣ 48ΧΡΟΝΗΣ: Συγκίνηση στην κηδεία της άτυχης Αλίνας – Κατέθεσε στο ΤΑΕ ο σύζυγός της

Σε κλίμα μεγάλης συγκινησιακής φόρτισης τελέσθηκε την Παρασκευή (15/3) η κηδεία της Αλίνας Λοΐζου, που «έσβησε» την Τρίτη (12/3).

Θυμίζουμε ότι ο θάνατος της 48χρονης, οφείλεται σε εγκεφαλική αιμορραγία συνέπεια ρήξης ανευρύσματος εγκεφάλου, σύμφωνα με τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής που διενεργήθηκε την Πέμπτη (14/3) από τους Ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Πανίκο Σταυριανό, εκ μέρους της οικογένειας.

Η οικογένεια της άτυχης Αλίνας, προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, για ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας στον θάνατό της 48χρονης.

Σύμφωνα με τον βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, ο σύζυγος της Αλίνας το απόγευμα της Πέμπτης (14/3) κατέθεσε στην Αστυνομία, αναφερόμενος στο ιστορικό της υπόθεσης.

Έκθεση γεγονότων, στάλθηκε στο Υπουργείο Υγείας και από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, σύμφωνα με τον «Πολίτη». Το Υπουργείο αναμένεται να κρίνει το αν και το πότε θα διοριστεί ερευνών λειτουργός για την υπόθεση.

Επίσης, ο φάκελος της υπόθεσης θα σταλεί στην Γενική Εισαγγελία για αξιολόγηση και αναμένεται να αποφασιστεί κατά πόσον προκύπτουν ποινικής ή άλλες ευθύνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE