ΠΑΦΟΣ: Σε εγκεφαλική αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος της 48χρονης Αλίνας Λοΐζου

ΠΑΦΟΣ: Σε εγκεφαλική αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος της 48χρονης Αλίνας Λοΐζου

Σε εγκεφαλική αιμορραγία συνέπεια ρήξης ανευρίσματος εγκεφάλου οφείλεται ο θάνατος της άτυχης 48χρονης Αλίνας Λοίζου, σύμφωνα με τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/3) από τον Ιατροδικαστή της Δημοκρατίας, Νικόλα Χαραλάμπους και τον Πανίκο Σταυριανό, εκ μέρους της οικογένειας.

Η άτυχη γυναίκα θυμίζουμε ότι απεβίωσε την Τρίτη (12/3), καταλείποντας σύζυγο και δύο παιδιά. 

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η 48χρονη δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της θανούσας, αναμένεται να ζητηθεί έρευνα για ενδεχόμενο της ιατρικής αμέλειας. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE