ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ 48ΧΡΟΝΗΣ: Κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ – Ήταν στεναχωρημένη που απεβίωσε ο σκύλος της

ΘΑΝΑΤΟΣ 48ΧΡΟΝΗΣ: Κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ – Ήταν στεναχωρημένη που απεβίωσε ο σκύλος της

Η άτυχη Αλίνα Λοΐζου, φαίνεται πως μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Νοσοκομείο Πάφου, επέστρεψε στο σπίτι της για να κοιμηθεί, ωστόσο δεν ξύπνησε ποτέ…

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Πολίτη», όταν η 48χρονη επισκέφθηκε με τον σύζυγό της το ΤΑΕΠ Πάφου λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε, ανέφεραν στον γιατρό ότι η ίδια είχε στεναχωρηθεί και ένιωθε άγχος γιατί απεβίωσε το σκυλάκι τους.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι η άτυχη γυναίκα δεν είχε ιατρικό ιστορικό, ενώ φέρεται να ήταν η ίδια που ζήτησε εξιτήριο αφού ένιωθε καλύτερα και ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι της για να ξεκουραστεί. Τότε ήταν που κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ...

Σημειώνεται ότι η Αλίνα Λοΐζου, καθ’ όλη τη διάρκεια που νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου (περίπου δύο ώρες) έμεινε σε φορείο στον διάδρομο διότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες κλίνες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η οικογένεια, ανέθεσε την υπόθεση στον δικηγόρο Νίκο Τσαλαπή, ο οποίος θα προχωρήσει τις διαδικασίες για να ξεκινήσει διερεύνηση για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια στην υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι προγραμματίστηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας για τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (14/3). Την νεκροτομή θα διενεργήσει ο Ιατροδικαστής της Δημοκρατίας Σοφοκλής Σοφοκλέους και ιδιώτης Ιατροδικαστής, Πανίκος Σταυριανός, εκ μέρους της οικογένειας.

Η 48χρονη Αλινα Λοΐζου καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top