Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Θαλασσίτης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Θαλασσίτης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, το άψυχο σώμα του 26χρονου Κύπριου ποδοσφαιριστή Μιχάλη Θαλασσίτη, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή κοντά στο Έσσεξ, όπου διέμενε, το Σάββατο 16/03.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του άτυχου νέου.

Ο 26χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, γνώρισε την επιτυχία το 2017, με τη συμμετοχή του στο αμφιλεγόμενο τηλεριάλιτι «Love Island».

Ο καταγόμενος από κυπριακή οικογένεια νέος πριν να μπει στο παιχνίδι αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE