Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Θαλασσίτης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Θαλασσίτης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, το άψυχο σώμα του 26χρονου Κύπριου ποδοσφαιριστή Μιχάλη Θαλασσίτη, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή κοντά στο Έσσεξ, όπου διέμενε, το Σάββατο 16/03.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του άτυχου νέου.

Ο 26χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, γνώρισε την επιτυχία το 2017, με τη συμμετοχή του στο αμφιλεγόμενο τηλεριάλιτι «Love Island».

Ο καταγόμενος από κυπριακή οικογένεια νέος πριν να μπει στο παιχνίδι αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.