LIFESTYLE

«Άτακτος» Κύπριος ποδοσφαιριστής ζήτησε τρίο με δύο συμπαίκτριες! Σοκαρίστηκαν οι κοπέλες

«Άτακτος» Κύπριος ποδοσφαιριστής ζήτησε τρίο με δύο συμπαίκτριες! Σοκαρίστηκαν οι κοπέλες

Πλέον ο 25χρονος έχει γίνει γνωστός για τα «κατορθώματα» του εκτός γηπέδου, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πριν μερικά χρόνια στο «κατώφλι» της Εθνικής Αντρών Κύπρου στο ποδόσφαιρο.

 

Διαβάστε επίσης: Διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής μπαίνει σε μεγάλο reality show ακατάλληλο για ανηλίκους – Το «σπίτι της ακολασίας» και οι δηλώσεις του περί σεξ

Ο λόγος για τον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή Mike Θαλασσίτη ο οποίος έχει πάρει σβάρνα τα «πικάντικα» ριάλιτι σόου της Μ. Βρετανίας, αφήνοντας πίσω του την καριέρα του στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και τις συμμετοχές του με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Θαλασσίτης λοιπόν που «πρωταγωνιστεί» στο σόου «Celebrities Go Dating» έστρεψε για άλλη μια φορά τα φλας προς το μέρος του αφού σε επεισόδιο που προβλήθηκε πριν από μερικές μέρες πρότεινε σε δύο συμπαίκτριες του, όπως βρεθούν ερωτικά οι τρεις τους!

 

Τα δύο κορίτσια, η τραγουδίστρια  Talia Storm καθώς και η Celine, σοκαρίστηκαν με την πρόταση του και δεν μπόρεσαν να κρύψουν την αμηχανίας τους με τον ίδιο πάντως να επιμένει πως μπορεί να ανταποκριθεί στα…καθήκοντα του επαρκώς.

Μάλιστα φεύγοντας από το ραντεβού επέμενε και έδωσε το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στις δύο κοπέλες, ελπίζοντας ότι αυτές θα αλλάξουν γνώμη.

Ο «ατακτούλης» ποδοσφαιριστής πάντως, που έχει απασχολήσει πολλάκις τους τελευταίους μήνες τις Βρετανικές εφημερίδες φαίνεται πως ξέρει πώς να προκαλεί και βάλθηκε να «στρογγυλοκάτσει» στους κύκλους των «διασήμων» αν και οι συμμετοχές του μέχρι τώρα ήταν σε ριάλιτι ερωτικού χαρακτήρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top