ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΕΚΕΛΕΙΑ: Πλήρωσαν ακριβά το παράνομο πετρέλαιο οι δύο οδηγοί

ΔΕΚΕΛΕΙΑ: Πλήρωσαν ακριβά το παράνομο πετρέλαιο οι δύο οδηγοί

Το ποσό των €1.015 κατέβαλαν συνολικά οι οδηγοί δύο οχημάτων στο Τμήμα Τελωνείων αφότου σε έλεγχο που έγινε διαφάνηκε ότι χρησιμοποιούσαν παράνομα βιομηχανικό πετρέλαιο.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων αναφέρεται ότι «σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, πραγματοποίησαν επιχείρηση στην περιοχή Δεκέλειας, για εντοπισμό παράνομης χρήσης αφορολόγητου χρωματισμένου πετρελαίου».

«Ελέχθησαν συνολικά 37 πετρελαιοκίνητα οχήματα και διαπιστώθηκε ότι 2 από αυτά χρησιμοποιούσαν παράνομα βιομηχανικό πετρέλαιο και κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων», προστίθεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στη συνέχεια, ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων αποδέχτηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση των πιο πάνω υποθέσεων.

Στο πλαίσιο αυτής, καταβλήθηκε συνολικά το ποσό των € 1.015 (χιλίων δέκα πέντε ευρώ), που αντιστοιχεί στους φόρους κατανάλωσης και Φ.Π.Α., που έχουν αποφευχθεί, πλέον της χρηματικής επιβάρυνσης, του συμβιβαστικού ποσού και του ποσού απόδοσης.

«Με την είσπραξη του πιο πάνω ποσού, τα κατασχεθέντα οχήματα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους», αναφέρεται.

Το Τμήμα Τελωνείων τονίζει ότι «θα συνεχίσει τους ελέγχους για τη διασφάλιση της τήρησης της νομοθεσίας που εμπίπτει στις αρμοδιότητές του».

KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top