ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρίτη μέρα χωρίς λεωφορεία – Έρχονται Λευκωσία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρίτη μέρα χωρίς λεωφορεία – Έρχονται Λευκωσία

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η επ’ αορίστων απεργία των εργαζομένων της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ), μαζί και η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Οι εργαζόμενοι της ΕΜΕΛ με συντονισμό από την ΠΕΟ και την ΣΕΚ, την Πέμπτη (4/4) μεταφέρουν στην Λευκωσία τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας τους, έξω από τα Υπουργεία Μεταφορών και Εργασίας, αλλά και στην Βουλή.

Θυμίζουμε ότι η διαμαρτυρία των εργαζομένων της ΕΜΕΛ, αφορά την μη έγκαιρη καταβολή της μισθοδοσίας του μηνός Μαρτίου και την μη επαναφορς των παραχωρήσεων, που έγιναν το 2014. 

Οι συντεχνίες και οι επιτροπές των απεργών έχουν ζητήσει συνάντηση με την Υπουργό Μεταφορών (10:30) και την Υπουργό Εργασίας (11:30), κατά τη διάρκεια των οποίων θα ζητηθεί η παρέμβαση τους για καταβολή του μισθού και επιστροφή των παραχωρήσεων που έγιναν πριν πέντε χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 18χρονο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη 23χρονος, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.