ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Δέκα νεκροί μετά από απόπειρα ληστείας τραπεζών στην Βραζιλία

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Δέκα νεκροί μετά από απόπειρα ληστείας τραπεζών στην Βραζιλία

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια οδομαχιών ανάμεσα σε επίδοξους ληστές τραπεζών και αστυνομικών στην Βραζιλία.


Το επεισόδιο άρχισε τα ξημερώματα της Πέμπτης 4/4, όταν περίπου 25 εγκληματίες επιχείρησαν να τοποθετήσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς σε ATM δύο τραπεζών, στα περίχωρα του Σάου Πάουλου, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Ακολούθησε κυνηγητό μέσα στην κωμόπολη Γκουαραρέμα, η οποία κατέληξε σε αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών.

Δεν είναι σαφές εάν όλοι οι νεκροί είναι ύποπτοι κακοποιοί. Η Αστυνομία ανέφερε πως στα θύματα δεν περιλαμβάνονται ένστολοι.

Κάποια από τα μέλη της συμμορίας εξακολουθούν να αναζητούνται.

Μετά την μάχη οι αστυνομικοί κατάσχεσαν έντεκα όπλα, ανάμεσά τους τέσσερα πιστόλια, εκρηκτικά και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE