ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Αφρικανικής καταγωγής η γυναίκα που ανασύρθηκε – Τέσσερα τα πτώματα στο φρεάτιο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Αφρικανικής καταγωγής η γυναίκα που ανασύρθηκε – Τέσσερα τα πτώματα στο φρεάτιο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Της Γεωργίας Παππούτα

Αυτό αναφέρουν νεότερες πληροφορίες μας. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε λόγο για ταυτοποίησή του. Πιθανόν τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας θα μιλήσουν με ανθρώπους του περιβάλλοντος ελλειπουσών γυναικών προκειμένου να λάβουν στοιχεία που ίσως οδηγηθούν σε ενδείξεις για την ταυτότητα της νέας σορού που ανασύρθηκε.

 Να θυμίσουμε ότι το πτώμα παρουσίαζε την ίδια κατάσταση με αυτό της 38χρονης Μαρί Ρόουζ από τις Φιλιππίνες που εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή (14/04) στο ίδιο φρεάτιο.

Δηλαδή, είναι σαπωνοποιημένο, δεν φέρει ρούχα, ενώ είναι δεμένο χειροπόδαρα.

Δυστυχώς οι τραγικές αποκαλύψεις δεν τελειώνουν εδώ… Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες μας, κατά τις έρευνες έχουν εντοπιστεί ενδείξεις για ύπαρξη τουλάχιστον ακόμη δυο πτωμάτων στο ίδιο φρεάτιο. Προφανώς, όμως, υπάρχουν δυσκολίες στην ανάσυρσή τους.

Εννοείται ότι οι ανακριτές θα καλέσουν πάλι για κατάθεση τον 35χρονο λοχαγό Νίκο Μεταξά με αφορμή τα νέα ευρήματα στο φρεάτιο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Eπανήλθε με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Δρουσιώτης Απαντώντας στα «περί κατασκευής μηνυμάτων»

BEST OF TOTHEMAONLINE