ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ- ΜΙΤΣΕΡΟ: «Η υπόθεση χαρακτηρίζεται από σοβαρές εξελίξεις»- «Ενήμερο το ΤΑΕ Παγκύπρια»

ΦΟΝΟΣ- ΜΙΤΣΕΡΟ: «Η υπόθεση χαρακτηρίζεται από σοβαρές εξελίξεις»- «Ενήμερο το ΤΑΕ Παγκύπρια»

Ιδιαίτερες αναφορές, από πλευράς εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, το απόγευμα του Σαββάτου (20/4), στη σοβαρότητα αλλά και την πολυπλοκότητα της υπόθεσης του Μιτσερού.


Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ο κ. Αγγελίδης, από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, αναφέρθηκε σε συντονισμό της ανακριτικής ομάδας με άλλες υπηρεσίες και τμήματα.

Αρκετές αναφορές στο έργο του Τμήματος Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έγινα κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Εκπροσώπου της Αστυνομίας, αφού όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ, οι διαδικτυακές κινήσεις του υπόπτου που τελεί υπό σύλληψη, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη διερεύνηση της υπόθεσης

Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προκύψουν και νέα στοιχεία από το Τμήμα Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όσον αφορά την 6χρονη κόρη του θύματος, ο κ. Αγγελίδης περιορίστηκε να αναφέρει ότι υπάρχουν διάφορα στοιχεία, τα οποία διερευνώνται, ενώ το κοριτσάκι εξακολουθεί να θεωρείται ως ελλείπουσα.

Για την κινητοποίηση του Σαββάτου (20/4) που οδήγησε στον εντοπισμό του δεύτερου πτώματος, ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας αρκέστηκε να δηλώσει ότι έγιναν στο πλαίσιο των ερευνών, ενώ ενδεχομένως να γίνουν και άλλες έρευνες στην περιοχή για να διαπιστωθεί αν και τι άλλο υπάρχει.

Ο κ. Αγγελίδης τόνισε ότι “η υπόθεση χαρακτηρίζεται από σοβαρές εξελίξεις ως προς τις έρευνες”, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Υπεύθυνου του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτου Σιάηλου, το βράδυ της Παρασκευής (19/4) για σημαντικές ανακοινώσεις σύντομα, αφού περιορίστηκε να πει ότι οι δηλώσεις έγιναν σε συγκεκριμένο χρόνο, ενώ σήμερα (20/4) υπήρχε νέα εξέλιξη.

Από το μικροσκόπιο της ερευνητικής ομάδας βρίσκονται τα τρία οχήματα που έχει κατασχέσει η Αστυνομία και ανήκουν στον 35χρονο ύποπτο, ενώ πρόκειται να ληφθούν 100 καταθέσεις.

Με γνώμονα την ασφάλεια, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι εξετάζονται διάφοροι τρόποι για έρευνα στο φρεάτιο όπου εντοπίστηκαν τα 2 πτώματα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι, μεταξύ άλλων, έχουν ενημερωθεί τα κλιμάκια του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων ανά το Παγκύπριο και εξετάζονται περιπτώσεις ελλειπόντων προσώπων.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top