Φιρινίδης: «Μας πιάνει… τρικυμία στην αντίπαλη περιοχή»

Φιρινίδης: «Μας πιάνει… τρικυμία στην αντίπαλη περιοχή»

Δηλώσεις στη Cytavision έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στον ουραγό Ερμή και την Αλκή, ο τερματοφύλακας της Αραδιππιώτικης ομάδας, Γιάννης Φιρινίδης.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Είχαμε διάθεση από την αρχή, αλλά στην σντίπαλη περιοχή μας πιάνει τρικυμία και δεν μπορούμε να σκοράρουμε.

Δεχθήκαμε δύο γκολ εύκολα και έτσι χάσαμε. Όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ, θα το φας.

Ο Ερμής έδειξε πως δεν αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση, αλλά εμείς φέραμε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση και εμείς πρέπει να την επαναφέρουμε εκεί που πρέπει να βρίσκεται».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE