ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Παραδέχθηκε ότι συνάντησε την Maricar άλλα όχι ότι την σκότωσε - Το τεκμήριο που «καίει» τον Ορέστη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Παραδέχθηκε ότι συνάντησε την Maricar άλλα όχι ότι την σκότωσε -  Το τεκμήριο που «καίει» τον Ορέστη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από τις έρευνες με τα εγκλήματα στο Μιτσερό όταν λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (24/04) ενάντιον του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς και υποτηθέμενου «Ορέστη» εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης που αφορά και τρίτο φόνο αλλά και απαγωγή.

Όπως ενημερώσαμε και σε προηγούμενό μας δημοσίευμα σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου εκδόθηκε έπειτα από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό τον φόνο. 

Ωστόσο όπως αναφέρει ο ημερήσιος κυπριακός τύπος ο «Ορέστης» μέχρι και αργά το βράδυ της Τετάρτης (24/04) κατά την διάρκεια της εκ νέου ανάκρισής του, αρνείται τα όσα του καταλογούνται, σε σχέση με τον τρίτο φόνο, αφού μέχρι στιγμής η Αστυνομία πέραν των στοιχείων εναντίον του, δεν έχει στα χέρια της τρίτο πτώμα.

Όσον αφορά τα στοιχεία τα οποία φαίνεται να «καίουν» τον 35χρονο αφορούν: την φωτογραφία της ταυτότητας της 29χρονης ελλείπουσας, Maricar Valdez Arquiola, η οποία βρέθηκε στο σπίτι του 35χρονου, ανάμεσα στα προσωπικά του αντικείμενα, καθώς και στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως είναι ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της. 

Περάν αυτών, με βάση τις έρευνες τις οποίες ακολούθησαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 35χρονου, απέδειξαν ότι το εν λόγω πρόσωπο είχε φωτογραφήσει την ταυτότητα της Maricar και την είχε αποθηκεύσει στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, για άγνωστο λόγο.  

Ο 35χρονος θα οδηγηθεί το πρωί της Πέμπτης (25/04) στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας για έκδοση εντάλματος προσωποκράτησης για υπόθεση φόνου και απαγωγής. 

Φωτογραφία της Maricar Valdez Arquiola:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top