Το έζησε έντονα ο κόσμος της Ανόρθωσης

Το έζησε έντονα ο κόσμος της Ανόρθωσης

Οι φίλοι της Ανόρθωσης που βρέθηαν χθες στο ΓΣΠ δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν.

Εκεί, στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, έδιναν ψυχολογία στους παίκτες του Πάους.

Η αποστολή ήταν εξαρχής δύσκολη, υπήρχαν απουσίες, αλλά η Ανόρθωση το πάλεψε. Ο κόσμος χειροκρότησε τους παίκτες και έστειλε το σύνθημα για τον επαναληπτικό Κυπέλλου.

Η Ανόρθωση είναι ενωμένη και αυτό είναι το δυνατό της χαρτί. Παρά τις απουσίες, ο Πάους και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν ότι μπορούν, για να ανταποδώσουν στον κόσμο την αγάπη που τους δείχνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.