ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιοι ΦΕΥΓΟΥΝ και ποιοι ΜΠΟΡΕΙ να «κοπούν» από το Κολόσσι…

Ποιοι ΦΕΥΓΟΥΝ και ποιοι ΜΠΟΡΕΙ να «κοπούν» από το Κολόσσι…

Το περσινό καλοκαίρι είχαν πίεση χρόνου οι τεχνικοί υπεύθυνοι για να επιλέξουν τους παίχτες που θα αντικαθιστούσαν βασικά στελέχη της ομάδας, όπως ήταν οι Ζάντερ, Άλεφ και Γιάκολις.

Έχουμε επισημάνει παρά πολλές φορές, ότι δεν τους βγήκαν οι παίχτες που ήρθαν να αντικαταστήσουν τους τρεις προαναφερθέντες.

Ο Γάλλος Σουμά που ήρθε για το αριστερό άκρο της άμυνας αποδεσμεύτηκε τον Γενάρη (το κακό ήταν ότι τέθηκε νοκ άουτ πριν προλάβει καλά-καλά να μάθει το περιβάλλον ο αντικαταστάτης του ο Τσέχος Κερμπρ), ο Γάλλος χαφ Μπρου στο μεγαλύτερο διάστημα της παρουσίας του στο Κολόσσι ήταν στους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές, ενώ τέλος ο Καραγιόλ αν και χρυσοπληρώνεται, ήταν η πλέον αποτυχημένη μετεγγραφή. Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες να μην… βγαίνουν οι μετεγγραφές πρώτης γραμμής.

Το ζήτημα είναι ο ποδοσφαιρικός διευθυντής (πριν αναλάβει το θεσμικό αυτό ρόλο λειτουργούσε ως άτυπος τεχνικός διευθυντής) Πέτρος Κονναφής, να μάθει από τα λάθη του. Αντιλαμβάνεται μάλλον κι ο ίδιος, ότι αν δεν είναι επιτυχημένα τα «ψώνια» και του προσεχούς Καλοκαιριού, όσο φίλος του κι αν είναι ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, θα αναγκαστεί να θέσει θέμα δικών του ευθυνών.

Το θετικό για φέτος, είναι ότι πάνω-κάτω γνωρίζουν ήδη σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί δυνατό και ποιοτικό εμβολιασμό η ομάδα. Τερματοφύλακα πρώτης γραμμής θα πάρουν σίγουρα φέτος. Το μέλλον του Τσέχου Κερμπρ είναι αβέβαιο, υπάρχει περίπτωση να… βγουν ξανά στην αγορά για αριστερό μπακ. Ενδεχομένως να κάμουν κίνηση απόκτησης και δεξιού μπακ. Σίγουρα θα πάρουν παίχτη για το κέντρο. Λογικά θα προστεθεί στις επιλογές της νέας χρονιάς ο Ματία Σπόλιαριτς, αν και την τελική απόφαση θα την λάβει η τεχνική ηγεσία.

Θα… ψαχτούν επίσης για δυο ακραίους επιθετικούς. Και για τον Γιάννη Πίττα θα αποφασίσει ο Σωφρόνης, αν θα πηγαινοέρχεται τη νέα χρονιά στο Κολόσσι. Πενιχρή ήταν η προσφορά των Σαρδινέρο, Σκέμπρι, Παπουλή. Ο τελευταίος ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς. Και τέλος θα… αναζητήσουν μια σούπερ λύση για την κορυφή της επίθεσης, για αντικατάσταση του Άντον Μάγκλιτσα. Λείπει παρά πολύ ο Κροάτης φορ, που δεν έμεινε ασυγκίνητος από τα τρελά λεφτά που του πρόσφεραν οι Κινέζοι τον Φεβράρη. Το πρόβλημα ήταν ότι είχε κλείσει το παράθυρο αντικατάστασης του.

Για το ποιοι είναι υποψήφιοι να «κοπούν» το Καλοκαίρι αν και έχουν συμβόλαια τη νέα χρονιά, πέραν του Καραγιόλ, στη λίστα είναι και τα ονόματα των Μπρου και Σαρδινέρο. Του Σκέμπρι λήγει το συμβόλαιο σε ένα μήνα. Ο Νταβίτ Φαουμπάλα δεν πρόσφερε ιδιαίτερα πράγματα, αλλά επειδή είναι μικρός, λογικά θα επιβιώσει. Πριν δυο μήνες έγινε 22 χρόνων, δικαιούνται να το δηλώσουν και τη νέα χρονιά στον κατάλογο Β’. Κι αυτός ήταν παροπλισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα από τραυματισμούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top