Μεγάλη μέρα για την Κυρία – Μοναδικό θέμα συζήτησης το ΥΠΟΜΝΗΜΑ Πουλλαΐδη

Μεγάλη μέρα για την Κυρία – Μοναδικό θέμα συζήτησης το ΥΠΟΜΝΗΜΑ Πουλλαΐδη

Στους ρυθμούς της νέας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης κινούνται όλοι στην Ανόρθωση (30/4 – 17:30 στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους) όπου θα συζητηθεί και αναμένεται να επικυρωθεί το υπόμνημα που υπέβαλε ο κ. Χρήστος Πουλλαΐδης.

Αναλυτικά:

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Τρίτη, 30/4 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με μοναδικό θέμα συζήτησης τα αποτελέσματα της συνάντησης της Τριμελούς Επιτροπής με τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη και την επικύρωση του υπομνήματος που υποβλήθηκε από τον κ. Πουλλαΐδη.

Σημείωση: Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου κανένα τακτικό μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση, εάν δεν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο. Παρακαλούνται τα μέλη όπως έχουν μαζί τους δελτίο ταυτότητας ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητά τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου Τάκη Τσαγγάρη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αγγλικό ζυγό, αξιωματικό του πρώτου κυπριακού στρατού και μέλος του Εφεδρικού Σώματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE