ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Συγκλονιστικές στιγμές – Αγκαλιάστηκαν όλοι μετά την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Συγκλονιστικές στιγμές – Αγκαλιάστηκαν όλοι μετά την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα όσα διαδραματίστηκαν μετά την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας από την κόκκινη λίμνη του Μιτσερού, στην οποία φέρεται πως υπήρχε η σορός της 8χρονης Ελένα – Ναταλία, συγκλονίζουν.

Φωτογραφίες που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook η εταιρεία Brasal Marine Services Ltd, η οποία συνδράμει στις έρευνες σε Μιτσερό και Ξυλιάτου, επιχειρώντας με τον εξοπλισμό της για εντοπισμό σορών προκαλούν ρίγος συγκίνησης.

Όπως φαίνεται στο πιο κάτω οπτικό υλικό, μετά την ανάσυρση της δεύτερης ταξιδιωτικής βαλίτσας από την Κόκκινη Λίμνη, στην οποία υπήρχε ανθρώπινη σορός - πιθανότατα του 8χρονου παιδιού – όσοι συμμετείχαν στην επιχείρηση, λύγησαν και συγκινημένοι αγκαλιάστηκαν μεταξύ τους.

Την Δευτέρα (6/5) αναμένονται να επαναρχίσουν οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, με την ίδια μέθοδο (σύστημα σόναρ) ώστε να εντοπιστεί και η τρίτη «βαλίτσα- θανάτου».

Θυμίζουμε ότι στις 28 Απριλίου, είχε ανασυρθεί από την Κόκκινη Λίμνη, η πρώτη ταξιδιωτική βαλίτσα, στην οποία φέρεται να εντοπίστηκε η σορός της LiviaFlorentinaBunea, μητέρα της 8χρονης Ελένα – Ναταλία.

Στην λίμνη αναζητούνταν εξ αρχής τρεις ταξιδιωτικές βαλίτσες, τις οποίες ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος κατέθεσε ότι έριξε στην Κόκκινη Λίμνη και ότι σε αυτές τοποθέτησε τρεις ανθρώπινους σορούς προσώπων που ομολόγησε ότι δολοφόνησε. Σύμφωνα με την ομολογία του πρόκειται για την Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία και την Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top