ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Φωτογραφίες - H σορός του παιδιού στο νεκροτομείο - Επιβεβαιώνονται τα όσα ομολόγησε ο 35χρονος

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Φωτογραφίες - H σορός του παιδιού στο νεκροτομείο - Επιβεβαιώνονται τα όσα ομολόγησε ο 35χρονος

Ανατριχίλα προκαλούν οι εξελίξεις, αφού επιβεβαιώνονται τα όσα ομολόγησε μέχρι στιγμής ο 35χρονος Λοχαγός της Ε.Φ, μετά την ανάσυρση και δεύτερης βαλίτσας από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (05/04). 

Η σορός που εντοπίστηκε εντός της δεύτερης βαλίτσας σύμφωνα με πληροφορίες μας ανήκει σε παιδί και έφθασε στο νεκροτομείο λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (05/04). Από τις πρώτες ενδείξεις η σορός του παιδιού βρίσκεται σε αποσύνθεση και ήταν ντυμένη, ενώ αναμένεται η περεταίρω ιατροδικαστικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα από το DNA να ταυτοποιήσουν εαν πρόκειται για την 8χρονη Elena-Natalia Bunea. 

Δυστυχώς τα χειρότερα επιβεβαιώνονται με τα επτά θύματα του Μεταξά...

Σε μαρτυρία του ομολόγησε τις δολοφονίες πέντε γυναικών και δύο παιδιών, ενώ ο ίδιος υπέδειξε τα σημεία στα οποία έριξε τις σορούς. Οι λεπτομέρειες ανατριχιάζουν με τον 35χρονο να ομολογεί ότι τα τρία εκ των επτά θυμάτων του μετά τις δολοφονίες του τα έκλεισε σε βαλίτσες, στις οποίες πρόσθεσε τσιμεντομλόκ και στην συνέχεια τις έριξε στην Κόκκινη Λίμνη.  

Μετά και την τελευταία εξέλιξη ανάσυρσης δεύτερης βαλίτσας παραμένει η ανεύρεση και ανάσυρση τρίτης βαλίτσας από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, ενώ ακόμη δεν έχει εντοπιστεί το οτιδήποτε στην λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο την οποία υπέδειξε ως το σημείο που έριξε το πτώμα της 6χρονης Sierra. Αρχικά η λίμνη Μεμί θεωρήθηκε ως αντιπερισπασμός από τον 35χρονο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο ίδιος υποδεικνύει τα ακριβής σημεία στα οποία έριχνε τα θύματα του.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE