ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντιπροσωπεία της UEFA στην Κύπρο για το Αθλητικό Κέντρο Εθνικών Ομάδων

Αντιπροσωπεία της UEFA στην Κύπρο για το Αθλητικό Κέντρο Εθνικών Ομάδων

Οι ενέργειες της ΚΟΠ για να προχωρήσει η υλοποίηση του Αθλητικού Κέντρου Εθνικών Ομάδων είναι συνεχείς. Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκονται στην Κύπρο ο Thierry Favre, Επικεφαλής του τμήματος Ανάπτυξης Ομοσπονδιών της UEFA και ο John Beattie, Διευθυντής του Σταδίου Emirates, έδρας της Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Οι κύριοι Favre και Beattie ήρθαν στην Κύπρο με οδηγίες της UEFA, κατόπιν συνεννόησης με την ΚΟΠ, για να συζητήσουν με τους αξιωματούχους της Ομοσπονδίας και τους αρμόδιους λειτουργούς τις λεπτομέρειες ανέγερσης του Αθλητικού Κέντρου και να προσφέρουν την τεχνογνωσία τους αφού διαθέτουν τεράστια εμπειρία στην υλοποίηση παρόμοιων έργων σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Το πρωί, οι απεσταλμένοι της UEFA είχαν συνάντηση στα Γραφεία της ΚΟΠ με τον Πρόεδρο Γιώργο Κούμα και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Χάρη Λοϊζίδη ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στην περιοχή όπου θα ανεγερθεί το Αθλητικό Κέντρο, στον Κόρνο, προκειμένου να έχουν ιδία άποψη για το χώρο.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top