Ανακοίνωση της Θύρα 9: «Θα πούμε πολλές αλήθειες»

Ανακοίνωση της Θύρα 9: «Θα πούμε πολλές αλήθειες»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9.

Αναλυτικά:

«Επειδή πολλοί μας ζητάτε να τοποθετηθούμε για το βίντεο με τον αδικοχαμένο 16 χρονo από τους Τρούλλους τον οποίο ανάγκαζαν μετά από bullying να βρίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ και την αριστερά. Θα αφιερώσουμε 2 γραμμές.

Η μόνη δική μας τοποθέτηση είναι ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και δύναμη και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. Ένα τέτοιο συμβάν δεν πρέπει να τυγχάνει εκμετάλλευσης από κανένα αλλά να γίνεται μάθημα για να αποτρέψουμε άλλες τέτοιες συμπεριφορές.

Άλλωστε για εμάς δεν χρειαζόταν το συγκεκριμένο περιστατικό για να μάθουμε κάτι που δεν ξέραμε για το συγκεκριμένο χωριό.

Όπως είπαμε στην χθεσινή μας ανακοίνωση για τα «καλά» παιδιά από τους Τρούλλους θα τοποθετηθούμε μετά το τέλος της δικαστικής και εκεί θα πούμε πολλές αλήθειες που κρύφτηκαν πίσω από ένα βίντεο της επίθεσης το οποιο δυστυχως βιαστηκαν να υιοθετήσουν ορισμένοι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE