ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση της Θύρα 9: «Θα πούμε πολλές αλήθειες»

Ανακοίνωση της Θύρα 9: «Θα πούμε πολλές αλήθειες»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9.

Αναλυτικά:

«Επειδή πολλοί μας ζητάτε να τοποθετηθούμε για το βίντεο με τον αδικοχαμένο 16 χρονo από τους Τρούλλους τον οποίο ανάγκαζαν μετά από bullying να βρίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ και την αριστερά. Θα αφιερώσουμε 2 γραμμές.

Η μόνη δική μας τοποθέτηση είναι ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και δύναμη και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. Ένα τέτοιο συμβάν δεν πρέπει να τυγχάνει εκμετάλλευσης από κανένα αλλά να γίνεται μάθημα για να αποτρέψουμε άλλες τέτοιες συμπεριφορές.

Άλλωστε για εμάς δεν χρειαζόταν το συγκεκριμένο περιστατικό για να μάθουμε κάτι που δεν ξέραμε για το συγκεκριμένο χωριό.

Όπως είπαμε στην χθεσινή μας ανακοίνωση για τα «καλά» παιδιά από τους Τρούλλους θα τοποθετηθούμε μετά το τέλος της δικαστικής και εκεί θα πούμε πολλές αλήθειες που κρύφτηκαν πίσω από ένα βίντεο της επίθεσης το οποιο δυστυχως βιαστηκαν να υιοθετήσουν ορισμένοι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top