ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάνει το… σεντόνι η Άιντραχτ!

Χάνει το… σεντόνι η Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης «αυτοκτόνησε» εντός έδρας επί της 12ης Μάιντς έχασε με 0-2 και μια αγωνιστική πριν το τέλος της Bundesliga, η έξοδος στο Champions League δεν εξαρτάται από αυτή.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Πέμπτη στο Λονδίνο τα… έδωσε όλα απέναντι στην Τσέλσι αλλά, έχασε την πρόκριση στον τελικό του Europa League στα πέναλτι.

Σήμερα εντός έδρας είχε θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στην 12η Μάιντς για να βρίσκεται του χρόνου στο Champions League, μια αγωνιστική πριν το τέλος της Bundesliga όμως τα έκανε… μαντάρα.

Με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά η Μάιντς έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Άιντραχτ που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της. Ο Ούτζα πέτυχε τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων (53′-57′), γκρεμίζοντας τα… όνειρα της ομάδας του Χιούτερ για έξοδο στο Champions League που πλέον ελπίζει σε θαύμα και γκέλα των Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ την επόμενη εβδομάδα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top