ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερα χρόνια μετά τον εμπρησμό συνέλαβαν τον 35χρονο - Τα νέα στοιχεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερα χρόνια μετά τον εμπρησμό συνέλαβαν τον 35χρονο - Τα νέα στοιχεία

Τέσσερα χρόνια μετά από υπόθεση εμπρησμού δύο αυτοκίνητων, που διαπράχθηκε στις 30 Αυγούστου, 2015 στη Λεμεσό, συνέλαβαν 35χρονο την Τρίτη (15/5/19).   

Του Χρίστου Ζήνωνος 

Ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην δικαστική αίθουσα προέκυψε νέο μαρτυρικό υλικό το οποίο συνδέθηκε με τον ύποπτο.  

Το γενετικό υλικό του 35χρονου εντοπίστηκε σε δοχείο, το οποίο περιείχε βενζίνη και φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε στον εμπρησμό αυτοκινήτων.  

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτηση του υπόπτου, έτσι ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE