Έδεσαν οικιακή βοηθό σε δέντρο για ‘τιμωρία’ – Άφησε τα έπιπλα στον ήλιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έδεσαν οικιακή βοηθό σε δέντρο για ‘τιμωρία’ – Άφησε τα έπιπλα στον ήλιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επειδή άφησε εκτεθειμένα έπιπλα στον ήλιο, εργοδότες 26χρονης οικιακής βοηθού, την έδεσαν σε δέντρο για να την τιμωρήσουν.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Riyadh της Σαουδικής Αραβίας, όπου πλούσια οικογένεια τιμώρησε την οικιακή της βοηθό με αυτό τον τρόπο.

Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, το «ατόπημα» της 26χρονης Lovely Acosta Baruelo, ήταν πως άφησε ένα πανάκριβο έπιπλο της οικογένειας στον ήλιο.

Έτσι οι εργοδότες της την έδεσαν χειροπόδαρα σε δέντρο στην αυλή της οικίας τους για να της δείξουν τη «ζημιά που μπορεί να πάθει από τον ήλιο»!

Μια συνάδελφός της την φωτογράφησε να είναι δεμένη χειροπόδαρα, την Πέμπτη 09/05 και ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας της όπου και επέστρεψε η 26χρονη γυναίκα στην οικογένειά της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Έκπληξη προκάλεσε στην ΕΔΕΚ η αιφνιδιαστική αποχώρηση του βουλευτή Λάρνακας Ανδρέα Αποστόλου, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω προσωπικής ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα. Ο κ. Αποστόλου, πρώην στέλεχος της Συμμαχίας Πολιτών, κατήγγειλε εμμέσως την ηγεσία της ΕΔΕΚ, ισχυριζόμενος ότι ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός κόμματος, αποκλείοντάς τον από την ηγεσία χωρίς διάλογο.

BEST OF TOTHEMAONLINE