Οριστικοποιείται αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα - Αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα Υπουργοί και Υφυπουργοί
Σάρκα και οστά παίρνει αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα. Τρεις νέοι υπουργοί και μια νέα υφυπουργός αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΕΚ, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου και τους Γενικούς Γραμματείς της ΣΕΚ και της ΠΕΟ, Νίκο Μωϋσέως και Πάμπη Κυρίτση, τέθηκε το θέμα της “απαράδεχτης” καθυστέρησης που παρατηρείται στην πληρωμή των ανεργιακών επιδομάτων, της πληρωμής των αποζημιώσεων λόγω πλεονασμού, της “έκρυθμης” λειτουργίας του ΕΕΕ και γενικά της εφαρμογής της κοινωνικής πολιτικής του κράτους.
Όπως αναφέρεται, η Υπουργός “διαβεβαίωσε τους δύο Γενικούς Γραμματείς ότι το Υπουργικό Συμβούλιο ήδη αποφάσισε τη στελέχωση του Υπουργείου με το αναγκαίο προσωπικό και θεωρεί ότι ως το τέλος Απριλίου οι υποχρεώσεις του Υπουργείου για σκοπούς των πιο πάνω αναφερομένων ταμείων θα μπουν στην ομαλότητα”.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




