«Έκανα ηρωίνη από τα 16 μου» - H αποκάλυψη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τον ξάφνιασε- VIDEO

«Έκανα ηρωίνη από τα 16 μου» - H αποκάλυψη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τον ξάφνιασε- VIDEO

O Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του The 2Night Show στον ΑΝΤ1 με την αποκάλυψη του καλεσμένου του και την χρήση ηρωίνης ήταν κάτι που τον ξάφνιασε όμως εν τέλη θέλησαν να στείλουν ένα κοινωνικό μήνυμα. 

Ο λόγος για τον Φάνη Δέλλιο, τον ιδρυτή του Συλλόγου Συμπαράστασης σε άτομα με προβλήματα εθισμού «Αρωγή 12+», ο οποίος μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη αφηγήθηκε όλα όσα πέρασε με τα ναρκωτικά από πολύ μικρή ηλικία.

Δείτε την συνέχεια στο Lifenewscy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE