«Έκανα ηρωίνη από τα 16 μου» - H αποκάλυψη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τον ξάφνιασε- VIDEO

«Έκανα ηρωίνη από τα 16 μου» - H αποκάλυψη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τον ξάφνιασε- VIDEO

O Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του The 2Night Show στον ΑΝΤ1 με την αποκάλυψη του καλεσμένου του και την χρήση ηρωίνης ήταν κάτι που τον ξάφνιασε όμως εν τέλη θέλησαν να στείλουν ένα κοινωνικό μήνυμα. 

Ο λόγος για τον Φάνη Δέλλιο, τον ιδρυτή του Συλλόγου Συμπαράστασης σε άτομα με προβλήματα εθισμού «Αρωγή 12+», ο οποίος μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη αφηγήθηκε όλα όσα πέρασε με τα ναρκωτικά από πολύ μικρή ηλικία.

Δείτε την συνέχεια στο Lifenewscy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE