Έγινε κι αυτό στον Αρχάγγελο – Οι επίτιμοι καλεσμένοι που ΠΡΟΠΟΝΗΣΕ ο Τραμετσάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)
17.05.2019 - 18:00
Ο ΑΠΟΕΛ αφιέρωσε μια ολόκληρη ημέρα στον Αρχάγγελο για τους χορηγούς του και μάλιστα οι άνθρωποι πίσω από τις επικεφαλίδες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες Τραμετσάνι!
Αναλυτικά το βίντεο:
Ήρθαν, είδαν, εκπαιδεύτηκαν, έτρεξαν, σκόραραν και έφυγαν… σώοι και αβλαβείς. Η προηγούμενη Τρίτη ήταν μια μέρα αφιερωμένη στους χορηγούς μας και κυρίως στους ανθρώπους πίσω από τα brands και τις επικεφαλίδες. Η πρόσκληση από πλευράς ΑΠΟΕΛ έλεγε να φορέσουν τις αθλητικές τους φόρμες, τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και τις… αντοχές τους γιατί θα γίνονταν για 2 ώρες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Οι συνεργάτες μας ήταν όλοι συνεπείς στο ραντεβού τους (δεν προσπάθησαν να γλυτώσουν το
τρέξιμο), ξεναγήθηκαν στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος», μέσα στα αποδυτήρια βρήκαν τη φανέλα με το όνομά τους, τη φόρεσαν και μετά εκπαίδευση. Ο Paolo Tramezzani τους περίμενε στην αίθουσα μαθήματος όπου τους ανέλυσε τον τρόπο εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών και ο Γιώργος Κωστής, τη λειτουργία προπόνησης. Και μετά ήταν η μεγάλη ώρα. Ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς καμία απώλεια ή μυϊκό τραυματισμό.
Ήταν μια μέρα σύσφιξης και επέκτασης της σχέσης με όλους. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά και τους περιμένουμε για την… αποθεραπεία!
Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.