Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.
.jpg)
Για την ίδια υπόθεση, είχαν συλληφθεί το Σάββατο (25/5), για διευκόλυνση των ανακρίσεων άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 20, 16 και 17 ετών.
Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στις 25 Μαΐου 2019, στη Λεμεσό και χρήση πιστωτικής κάρτας, που βρισκόταν εντός του συγκεκριμένου οχήματος.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικες και 20χρονη φόρεσαν χειροπέδες - Καταλυτική η παρέμβαση αστυφύλακα εκτός υπηρεσίας
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν την Κυριακή (26/5) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης κράτησης.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




