Η αποχή θα κυμανθεί στο 50% του εκλογικού σώματος σύμφωνα με εκτιμήσεις από το Γραφείο του Εφόρου Εκλογών

Η αποχή θα κυμανθεί στο 50% του εκλογικού σώματος σύμφωνα με εκτιμήσεις από το Γραφείο του Εφόρου Εκλογών

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γραφείο του Γενικού Εφόρου Εκλογών  4.747 Τ/κ (ποσοστό 5,87%) που διαμένουν στις κατεχόμενες περιοχές, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα μέχρι τις 16.00. Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν την αποχή σε όλο το εκλογικό σώμα να κυμαίνεται στο 50%.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν τον αριθμό των Τ/κ που θα ψηφίσουν στα ειδικά εκλογικά κέντρα στις 7.000.

Αυξημένη ροή ψηφοφόρων παρουσιάστηκε στο εκλογικό κέντρο του πολυδύναμου κέντρου Αγίου Δομετίου που ψηφίζουν Τουρκοκύπριοι.

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες για αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων αυτές αφορούν 4-5 στοιχειοθετημένες καταγγελίες για 3 κόμματα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρονται επίσης σε πολλές καταγγελίες οι οποίες ωστόσο δεν τεκμηριώνονται με τα απαιτούμενα στοιχεία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

Για πρώτη φορά στην Κύπρο πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Οι Αρχηγοί απόψε θα συμμετέχουν σε Δείπνο Εργασίας ενώ προηγουμένως θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Ζωντανά όλες οι εξελίξεις από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE