ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 44χρονος για κλεπταποδοχή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 44χρονος για κλεπταποδοχή

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε την Τρίτη 27/05 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 44χρονου, που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλεπταποδοχής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 44χρονος συνελήφθη μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής κινητού τηλεφώνου, από οικία στη Λεμεσό. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 17 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικες και 20χρονη φόρεσαν χειροπέδες - Καταλυτική η παρέμβαση αστυφύλακα εκτός υπηρεσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Τμήμα κι άλλη ανήλικη - Τέταρτη σύλληψη νεαρής

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE