ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 44χρονος για κλεπταποδοχή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 44χρονος για κλεπταποδοχή

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε την Τρίτη 27/05 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 44χρονου, που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλεπταποδοχής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 44χρονος συνελήφθη μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής κινητού τηλεφώνου, από οικία στη Λεμεσό. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 17 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικες και 20χρονη φόρεσαν χειροπέδες - Καταλυτική η παρέμβαση αστυφύλακα εκτός υπηρεσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Τμήμα κι άλλη ανήλικη - Τέταρτη σύλληψη νεαρής

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συναντάται σήμερα το πρωί στο Παρίσι με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με βασικά θέματα τις εξελίξεις στο Κυπριακό, τις ευρωτουρκικές σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE