ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση ο 23χρονος καταζητούμενος για απόπειρα φόνου

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση ο 23χρονος καταζητούμενος για απόπειρα φόνου

Διάταγμα κράτησης κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε την Πέμπτη (30/5) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 23χρονου για διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου και απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε στην Πάφο, στις 20 Μαΐου 2019.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος που καταζητείτο, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (29/5) το απόγευμα από μέλη της Αστυνομίας, που μετέβησαν για έρευνα σε οικία, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή του 23χρονου εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις στη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαινε ο 23χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτή είχε δηλωθεί στην Αστυνομία, ως κλοπιμαία στις 19 Μαΐου 2019.

Εναντίον του 23χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της 20ης Μαΐου 2019, στην είσοδο οικίας 57χρονου, στην Πάφο.

Όπως διαπιστώθηκε από τις επιτόπιες εξετάσεις, η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μεταλλικό αντικείμενο, που περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος και είχε τοποθετηθεί στην κύρια είσοδο της οικίας, δίπλα από μπιτόνι με εύφλεκτη ύλη.

Από την έκρηξη είχε τραυματιστεί ελαφρά στο μέτωπο, η σύζυγος του 57χρονου, η οποία κατά το χρόνο της έκρηξης, βρισκόταν εντός της οικίας με τα δύο παιδιά της. Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην κύρια είσοδο και στον προθάλαμο της οικίας.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top