ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζει με 40ρια ο καιρός και συνοδεία σκόνης

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζει με 40ρια ο καιρός και συνοδεία σκόνης

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα (30/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, καθώς και αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και τοπικά στα δυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε (30/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο (31/5)  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις και αρχικά αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα νοτιοδυτικά το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Από την Κυριακή στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση μέχρι την Δευτέρα, παραμένοντας αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top