Ανδρας σκότωσε δύο γυναίκες και αυτοκτόνησε στην Ζυρίχη

Ανδρας σκότωσε δύο γυναίκες και αυτοκτόνησε στην Ζυρίχη

Άνδρας ηλικίας 60 ετών, κρατούσε ομήρους του δύο γυναίκες απειλώντας να τις σκοτώσει, αν δεν αποχωρούσε η αστυνομία στην Ζυρίχη. 

Μετά από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων έκανε πράξη την απειλή του. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί, ωστόσο ο δράστης είχε σκοτώσει τις δύο γυναίκες και στην συνέχεια έθεσε τέλος στην ζωή του.  
 
Οι άτυχες γυναίκες ήταν ηλικίας 34 και 38 ετών, ενώ τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE