Ανδρας σκότωσε δύο γυναίκες και αυτοκτόνησε στην Ζυρίχη

Ανδρας σκότωσε δύο γυναίκες και αυτοκτόνησε στην Ζυρίχη

Άνδρας ηλικίας 60 ετών, κρατούσε ομήρους του δύο γυναίκες απειλώντας να τις σκοτώσει, αν δεν αποχωρούσε η αστυνομία στην Ζυρίχη. 

Μετά από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων έκανε πράξη την απειλή του. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί, ωστόσο ο δράστης είχε σκοτώσει τις δύο γυναίκες και στην συνέχεια έθεσε τέλος στην ζωή του.  
 
Οι άτυχες γυναίκες ήταν ηλικίας 34 και 38 ετών, ενώ τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE