Ανδρας σκότωσε δύο γυναίκες και αυτοκτόνησε στην Ζυρίχη

Ανδρας σκότωσε δύο γυναίκες και αυτοκτόνησε στην Ζυρίχη

Άνδρας ηλικίας 60 ετών, κρατούσε ομήρους του δύο γυναίκες απειλώντας να τις σκοτώσει, αν δεν αποχωρούσε η αστυνομία στην Ζυρίχη. 

Μετά από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων έκανε πράξη την απειλή του. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί, ωστόσο ο δράστης είχε σκοτώσει τις δύο γυναίκες και στην συνέχεια έθεσε τέλος στην ζωή του.  
 
Οι άτυχες γυναίκες ήταν ηλικίας 34 και 38 ετών, ενώ τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE