Στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ του Κύπρου Χριστοφόρου – Ετοιμάζουν την τελική τους… ΚΙΝΗΣΗ

Στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ του Κύπρου Χριστοφόρου – Ετοιμάζουν την τελική τους… ΚΙΝΗΣΗ

Η εντυπωσιακή χρονιά του Κύπρου Χριστοφόρου με τη Νέα Σαλαμίνα, αναγκάζει τους «ερυθρόλευκους» να κινηθούν από νωρίς για την παραμονή του στην ομάδα.

Ο 26χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στη Βαρωσιώτικη ομάδα ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ και μετά την εξαιρετική του σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν οπωσδήποτε να τον κρατήσουν.

Για αυτό το λόγο όπως πληροφορούμαστε, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα (πιθανότατα αρχές τις επόμενης εβδομάδας) θα κάτσουν στο τραπέζι με τον ΑΠΟΕΛ για να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει ο Κύπρος Χριστοφόρου με τα «ερυθρόλευκα» και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE