ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΘΕΩΣΕ Κλοπ ο Ποτσετίνο! – «Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε…»

ΑΠΟΘΕΩΣΕ Κλοπ ο Ποτσετίνο! – «Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε…»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποθέωσε τον Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Champions League μεταξύ των Λίβερπουλ – Τότεναμ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αρνήθηκε πως είναι «loser» και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τον υπερασπίστηκε στις δικές του δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου, ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα στον τελικό του Champions League της Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός κόουτς, λοιπόν, είπε μεταξύ άλλων για τον ομόλογο του στη Λίβερπουλ:

«Ο Γιούργκεν είναι ένας πολύ πετυχημένος προπονητής. Τον θαυμάζω πολύ, είναι υπέροχος. Είναι πάντα χαρούμενος, αισιόδοξος, ένα πολύ καλό παράδειγμα για τους υπόλοιπους του πως να είναι αυθόρμητοι και φυσικοί, και ήταν άτυχος. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να φτάσεις στον τελικό. Είναι πολλές οι συνθήκες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Σαν προπονητής πρέπει να πιστεύεις ότι το σύμπαν είναι φωτεινό και θα σε κάνει να σηκώσεις το τρόπαιο».

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός των «Σπερς» ρωτήθηκε για τον Χάρι Κέιν και αν θα παίξει στον τελικό:

«Αν θα είναι στην 11αδα; Οι παίκτες μου δεν ξέρουν την 11αδα. Έχουμε μία προπόνηση να κάνουμε και μετά το τέλος της θα είμαστε έτοιμοι να αποφασίσουμε».

Στη συνέχεια, ο «Ποτς» αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στο Champions League και τόνισε ότι θέλουν να γράψουν ιστορία:

«Αυτό το ταξίδι ήταν απίστευτο. Το απολαύσαμε στο έπακρο. Απόλαυσα που δούλεψα με αυτό το γκρουπ παικτών, είμαι υπερήφανος επειδή είναι απίστευτα έτοιμοι να κάνουν δουλειά, να αποδεχθούν όσα τους προτείναμε. Η Λίβερπουλ έχει ιστορία πίσω της, εμείς, όμως, θέλουμε τη νίκη. Να γράψουμε ιστορία και ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε».

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top