ΠΑΦΟΣ: Έλειψε λίγο από σπίτι και της την έκαναν - Έκαναν 'φτερά' τα χρήματα

ΠΑΦΟΣ: Έλειψε λίγο από σπίτι και της την έκαναν - Έκαναν 'φτερά' τα χρήματα

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας με λεία χρήματα διερευνά ο Αστυνομικός σταθμός Κουκλιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής (31/5) καταγγέλθηκε από 57χρονη ότι μεταξύ των ωρών 19:00 με 22:00 και ενώ αυτή απουσίαζε από το σπίτι της, άγνωστοι εισήλθαν στην οικία και απέσπασαν χρήματα 700 ευρώ και μικρό ποσό σε αγγλικές λίρες. 

Μέλη του Αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στην σκηνή και διαπίστωσαν διάρρηξη της κατοικίας.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.