ΣΟΥΔΑΝ: Η στρατιωτική αστυνομία άνοιξε πυρ κατά διαδηλωτών

ΣΟΥΔΑΝ: Η στρατιωτική αστυνομία άνοιξε πυρ κατά διαδηλωτών

Η στρατιωτική αστυνομία του Σουδάν άνοιξε το Σάββατο 1/6 πυρ κατά διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί κοντά στο αρχηγείο του στρατού στην πρωτεύουσα Χαρτούμ, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ρωσικού πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.


Η αστυνομία προσπάθησε να μετακινήσει τα οδοφράγματα που είχαν στήσει οι διαδηλωτές, προκαλώντας τις συγκρούσεις μεταξύ των αστυνομικών και των διαδηλωτών.

Καθώς η στρατιωτική αστυνομία άρχισε να πυροβολεί κατά των διαδηλωτών, εκατοντάδες από αυτούς προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο σε γειτονικό τζαμί.

Καθιστική διαμαρτυρία είχε οργανωθεί μπροστά από το αρχηγείο του στρατού στις 6 Απριλίου, μετά από μήνες αντικυβερνητικών διαδηλώσεων σε όλη την χώρα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE