ΣΟΥΔΑΝ: Η στρατιωτική αστυνομία άνοιξε πυρ κατά διαδηλωτών

ΣΟΥΔΑΝ: Η στρατιωτική αστυνομία άνοιξε πυρ κατά διαδηλωτών

Η στρατιωτική αστυνομία του Σουδάν άνοιξε το Σάββατο 1/6 πυρ κατά διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί κοντά στο αρχηγείο του στρατού στην πρωτεύουσα Χαρτούμ, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ρωσικού πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.


Η αστυνομία προσπάθησε να μετακινήσει τα οδοφράγματα που είχαν στήσει οι διαδηλωτές, προκαλώντας τις συγκρούσεις μεταξύ των αστυνομικών και των διαδηλωτών.

Καθώς η στρατιωτική αστυνομία άρχισε να πυροβολεί κατά των διαδηλωτών, εκατοντάδες από αυτούς προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο σε γειτονικό τζαμί.

Καθιστική διαμαρτυρία είχε οργανωθεί μπροστά από το αρχηγείο του στρατού στις 6 Απριλίου, μετά από μήνες αντικυβερνητικών διαδηλώσεων σε όλη την χώρα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE