ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα μεγάλη εκστρατεία από την Αστυνομία- «Η δεύτερη αιτία θανατηφόρων»

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα μεγάλη εκστρατεία από την Αστυνομία- «Η δεύτερη αιτία θανατηφόρων»

Ενημερώνει για νέα εκστρατεία η Αστυνομία που βγαίνει στους δρόμους με σκοπό και στόχο την πρόληψη των θανατηφόρων τροχαίων, τα οποία δυστυχώς τις τελευταίες μέρες, έχουν ντύσει στα μαύρα αρκετές οικογένεις στο νησί μας.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για μείωση και πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, μεταξύ των ημερομηνιών 3-16 Ιουνίου, 2019, εξαγγέλλεται παγκύπρια εκστρατεία για την αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Υπενθυμίζουμε, ότι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, είναι η δεύτερη αιτία πρόκλησης θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, σε ποσοστό 22.27% κατά τα τελευταία πέντε χρόνια (2014-2018). 

Να σημειωθεί ότι, από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, μέχρι και την Κυριακή 9 Ιουνίου, η εκστρατεία θα πραγματοποιείται ταυτόχρονα και στις υπόλοιπες χώρες - μέλη του Ευρωπαϊκού Αστυνομικού Δικτύου Τροχαίας TISPOL.    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top