ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναγνωρίστηκε έπειτα από αρκετές ώρες η σορός του άτυχου Ντάνιελ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναγνωρίστηκε έπειτα από αρκετές ώρες η σορός του άτυχου Ντάνιελ

Ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής στον άτυχο 19χρονο Daniel Matiss, αναγνωρίστηκε η σορός του.

Από την θεία του και ακόμη ένα συγγενικό του πρόσωπο, αναγνωρίστηκε εν τέλει η σορός του άτυχου νεαρού.

Ο εντοπισμός συγγενών του Daniel από την Λετονία, κατέστη δυνατός μετά από πολύωρες έρευνες των μελών της Τροχαίας Λεμεσού.

Οι γονείς του απουσιάζουν στο εξωτερικό και γι’ αυτό φαίνεται να ήταν δύσκολη η διαδικασία εντοπισμού και ενημέρωσής τους.

Συγκεκριμένα, οι γονείς του βρίσκονται στη Λετονία, όπου διαμένουν. 

Ο άτυχος 19χρονος, ήταν μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

*Φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE