ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναγνωρίστηκε έπειτα από αρκετές ώρες η σορός του άτυχου Ντάνιελ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναγνωρίστηκε έπειτα από αρκετές ώρες η σορός του άτυχου Ντάνιελ

Ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής στον άτυχο 19χρονο Daniel Matiss, αναγνωρίστηκε η σορός του.

Από την θεία του και ακόμη ένα συγγενικό του πρόσωπο, αναγνωρίστηκε εν τέλει η σορός του άτυχου νεαρού.

Ο εντοπισμός συγγενών του Daniel από την Λετονία, κατέστη δυνατός μετά από πολύωρες έρευνες των μελών της Τροχαίας Λεμεσού.

Οι γονείς του απουσιάζουν στο εξωτερικό και γι’ αυτό φαίνεται να ήταν δύσκολη η διαδικασία εντοπισμού και ενημέρωσής τους.

Συγκεκριμένα, οι γονείς του βρίσκονται στη Λετονία, όπου διαμένουν. 

Ο άτυχος 19χρονος, ήταν μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

*Φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE