ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναγνωρίστηκε έπειτα από αρκετές ώρες η σορός του άτυχου Ντάνιελ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναγνωρίστηκε έπειτα από αρκετές ώρες η σορός του άτυχου Ντάνιελ

Ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής στον άτυχο 19χρονο Daniel Matiss, αναγνωρίστηκε η σορός του.

Από την θεία του και ακόμη ένα συγγενικό του πρόσωπο, αναγνωρίστηκε εν τέλει η σορός του άτυχου νεαρού.

Ο εντοπισμός συγγενών του Daniel από την Λετονία, κατέστη δυνατός μετά από πολύωρες έρευνες των μελών της Τροχαίας Λεμεσού.

Οι γονείς του απουσιάζουν στο εξωτερικό και γι’ αυτό φαίνεται να ήταν δύσκολη η διαδικασία εντοπισμού και ενημέρωσής τους.

Συγκεκριμένα, οι γονείς του βρίσκονται στη Λετονία, όπου διαμένουν. 

Ο άτυχος 19χρονος, ήταν μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

*Φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.