ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμφώνησε με Βουό – Κρούση και σε αμυντικό

Συμφώνησε με Βουό – Κρούση και σε αμυντικό

Σε συμφωνία με τον Πατρίκ Βουό για την απόκτηση του έχει έρθει o Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος παράλληλα έχει κάνει κρούση και στον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο.

Μπροστά την επιχείρηση καταρτισμού του ρόστερ της νέας σεζόν έχουν ξεκινήσει να βάζουν στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» η οποία μέχρι στιγμής φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βασίλη Βιτλή, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο α΄ μισό της περυσινής σεζόν στην Δόξα Δράμας και στην συνέχεια στον Ηρακλή έχει δώσει τα χέρια με ακόμα έναν παίκτη.

Σύμφωνα με το Sportime αυτός δεν είναι άλλος από τον Πατρίκ Βουό. Ο Ιβοριανός σέντερ φορ ο οποίος αποτελεί παλιό γνώριμο του Κιλκισιώτη προπονητή από τον ΟΦΗ έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Παράλληλα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η διοίκηση των «κυανόλευκων» φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον πλάγιο αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξανδρο Αποστολόπουλο. Ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας της Ριζούπολης περιμένουν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία μαζί του.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top