Τροχαίο στον α/δρομο Λεμεσού-Πάφου: Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Τροχαίο στον α/δρομο Λεμεσού-Πάφου: Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Δύο πρόσωπα  διακομίσθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου μετά από τραυματισμό τους σε τροχαίο την Τετάρτη 12/6


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού με κατεύθυνση την Πάφο παρά το χωριό Κούκλια όταν όχημα επιχείρησε να προσπεράσει άλλο όχημα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Στο ΓΝ Πάφου διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο οι επιβαίνοντες του δεύτερου υ οχήματος και οι δύο εξ αυτών παρέμειναν για νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE