Τροχαίο στον α/δρομο Λεμεσού-Πάφου: Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Τροχαίο στον α/δρομο Λεμεσού-Πάφου: Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Δύο πρόσωπα  διακομίσθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου μετά από τραυματισμό τους σε τροχαίο την Τετάρτη 12/6


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού με κατεύθυνση την Πάφο παρά το χωριό Κούκλια όταν όχημα επιχείρησε να προσπεράσει άλλο όχημα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Στο ΓΝ Πάφου διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο οι επιβαίνοντες του δεύτερου υ οχήματος και οι δύο εξ αυτών παρέμειναν για νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE