ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Silver League: Η Εθνική Γυναικών Κύπρου έχασε με ψηλά το κεφάλι από τις πανίσχυρες Ρουμάνες

Silver League: Η Εθνική Γυναικών Κύπρου έχασε με ψηλά το κεφάλι από τις πανίσχυρες Ρουμάνες

Tην ήττα με 3-0 από την Ρουμανία, φαβορί έτσι και αλλιώς του αγώνα γνώρισε η Εθνική Γυναικών στη Sala Polivalenta της πόλης Αλεξάνδρια. H ομάδα του Γιάννη Νικολάκη δέχθηκε τη δεύτερη ήττα στο Silver League αλλά πάλεψε όσο μπορούσε με το φαβορί του Α Ομίλου.

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια μας είδαν στα μάτια τις Ρουμάνες και έχασαν 22-25 σε 23 λεπτά. Η υπερπροσπάθεια του πρώτου σετ στοίχισε στα επόμενα, αφού χάσαμε το δεύτερο και το τρίτο σετ με 13-25 και 15-25 σε 22 και 20 λεπτά αντίστοιχα.

Λεζ. . Η Εθνική πάλεψε στην Ρουμανία.

Καλύτερη από τις διεθνείς μας ήταν η Ζακχαίου με 9 πόντους. Η Γεωργία Σταυρινίδου αναδείχθηκε καλύτερη μπλοκέρ του αγώνα με 4.
Οι συνθέσεις:
Ρουμανία (Μ. Anfuso): Buterez, Balintoni,Rus, Iancu, Pirv, Alupei – Λίμπερο: Αlbu, Ciucu – Aλλαγές: Μarciu, Roman, Ciocian.

Kύπρος (Γ. Νικολάκης): Xαραλάμπους, Σταυρινίδου, Ιορδάνους, Λεωνίδου, Ζακχαίου, Κωνσταντίνου – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη, Δαϋίδ – Αλλαγές: Ριαλά, Δημητρίου, Ιωάννου, Χατζηκωνστάντα.
Η Εθνική επιστρέφει στην Κύπρο την Πέμπτη και την Παρασκευή αναχωρεί για την Χάϊφα όπου το Σάββατο αντιμετωπίζει το Ισραήλ για την 6η και τελευταία αγωνιστική, ενώ υπολείπεται ο αγώνας με την Ρουμανία στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου την Τρίτη 18 Ιουνίου για την 2η αγωνιστική.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top