ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΚΕΡ για Αρτυματά: ΣΕΝΑΡΙΟ για Ντούρις-ΑΠΟΕΛ και… έξτρα ποσό – Ποια η ρεαλιστική ΑΛΗΘΕΙΑ

ΠΟΚΕΡ για Αρτυματά: ΣΕΝΑΡΙΟ για Ντούρις-ΑΠΟΕΛ και… έξτρα ποσό – Ποια η ρεαλιστική ΑΛΗΘΕΙΑ

Εδώ και αρκετές μέρες η Ανόρθωση εξέφρασε και επίσημα το ενδιαφέρον της για τον Κωστάκη Αρτυματά ενώ ο ΑΠΟΕΛ δεν δείχνει διατεθειμένος να τον… ξεπουλήσει.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανότητα ανταλλαγής Ντούρις με Αρτυματά και τον ΑΠΟΕΛ να πληρώνει ένα έξτρα ποσό (καθώς η αξία του Σλοβάκου είναι μεγαλύτερη από τον Αρτυματά) όμως κάτι τέτοιο δεν έπεσε ποτέ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τουλάχιστον επίσημα.

Όπως πληροφορούμαστε, το σενάριο με Ντούρις δημιουργήθηκε από εξωγενείς παράγοντες και μεσάζοντες, οι οποίοι και πέρσι είχαν προσπαθήσει να φέρουν τον Σλοβάκο στον ΑΠΟΕΛ. Μέχρι στιγμής δεν σημειώθηκε ουσιαστικά πρόοδος στο θέμα Αρτυματάς και Ανόρθωση, όμως οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου ξέρουν ότι έχουν αρκετό χρόνο και δεν βιάζονται, ενώ και ο ΑΠΟΕΛ δεν δείχνει έτοιμος να δώσει τον παίκτη σε τιμή ευκαιρίας.

Παράλληλα στην Ανόρθωση, όσον αφορά στο… σενάριο να τους γίνει πρόταση για ανταλλαγή Ντούρις και Αρτυματά, σίγουρα θα απαιτήσουν και ένα σεβαστό ποσό (υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι κόστισε στην Κυρία ο Ντούρις 700 χιλιάρικα), οπότε με τα υπάρχοντα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψιν και την στενότητα του ΑΠΟΕΛ φέτος στα οικονομικά, δεν τίθεται τέτοιο θέμα…

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top