ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης Θεσσαλονίκης – Οι απόντες και οι παρόντες παίκτες

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης Θεσσαλονίκης – Οι απόντες και οι παρόντες παίκτες

Την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιούν εδώ και λίγη ώρα οι ποδοσφαιριστές του Άρη! Με πίστη και αποφασιστικότητα για μια χρονιά σπουδαίων επιτυχιών!

Το ραντεβού τους είχε δοθεί για το απόγευμα στις 18:00 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” σε μία προπόνηση “κλειστή” για τον κόσμο και τα ΜΜΕ. Ο Σάββας Παντελίδης κράτησε για περίπου μια ώρα τους παίκτες στα αποδυτήρια, πριν βγουν για τα πρώτα… χιλιόμετρα στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Οι απουσίες είναι αρκετές καθώς απουσιάζουν οι διεθνείς (Σιώπης, Μπάσα, Κόρχουτ), ενώ αρκετοί έχουν πάρει λίγα επιπλέον 24ωρα άδειας (π.χ. Λάρσον, Ντουάρτε). Παρόντες είναι οι Σόουζα, Τόνσο, Μαρτίνες, Βέλεθ, Ματίγια, Κουέστα, Τζανακάκης, Δεζηζήσης, Κωνσταντινίδης, Ντιγκινί καθώς και έξι ποδοσφαιριστές από την ομάδα των Νέων.

Τις επόμενες μέρες θα γνωστοποιηθεί από την ΠΑΕ αν θα γίνει ανοιχτή για τον κόσμο προπόνηση, πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Πηγή: www.pressaris.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top