ΚΥΠΡΟΣ: Παιδεραστής που αποφυλακίστηκε με προεδρική χάρη ενοχλεί την οικογένεια του θύματος του

ΚΥΠΡΟΣ: Παιδεραστής που αποφυλακίστηκε με προεδρική χάρη ενοχλεί την οικογένεια του θύματος του

Ο άνδρας που παρενόχλησε ανήλικο παιδί και που αποφυλακίστηκε με προεδρική χάρη το 2018 και επανασυνελήφθη στην συνέχεια για λόγω κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, φαίνεται να συνεχίζει την δράση του.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» την Δευτέρα (24/6) του επιβλήθηκε ποινή προστίμου 700 ευρώ από το Επ. Δικαστήριο Λάρνακας, αφού τον έκρινε ένοχο στην κατηγορία της άσεμνης πράξης και συγκεκριμένα, επειδή προέταξε το μεσαίο του δάκτυλο προς την οικογένεια του θύματός του, η οποία φαίνεται να υπόκειται καθημερινά σε ψυχολογικό πόλεμο από τον παιδεραστή.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια και ο παιδεραστής, διαμένουν στην ίδια γειτονιά στην Λάρνακα, ωστόσο οι παραπονούμενοι αναζητούν σπίτι για να μετακομίσουν.

Ο παιδεραστής, είναι αυτός που αποφυλακίστηκε με προεδρική χάρη το 2018 (σ.σ. επανεκλογή Προέδρου), όταν είχε καταδικαστεί για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου και στην συνέχεια συνελήφθη ξανά λόγω καμερών που είχε στην οικία του και τις είχε στραμμένες προς το σπίτι του θύματός του.

Ο καταδικασθέντας, ενώ πρέπει να παρακολουθείται από την Αρχή Εποπτείας Καταδικασθέντων για Αδικήματα Σεξουαλικής Φύσης κατά Ανηλίκων, καταγγέλλεται ότι προκαλεί καθημερινά με διάφορους τρόπους τους γονείς του θύματος που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την ιδιόκτητη οικία τους, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προκειμένου να προστατεύσουν τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE