Ισχυρή έκρηξη με τραυματίες στη Βιέννη – Κατέρρευσε κτήριο

Ισχυρή έκρηξη με τραυματίες στη Βιέννη – Κατέρρευσε κτήριο

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά από τη μερική κατάρρευση ενός κτηρίου, κοντά στο κέντρο της Βιέννης, που πιθανότατα οφείλεται σε έκρηξη φυσικού αερίου, όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες διάσωσης την Τετάρτη 26/6.

 

Σε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται μια τρύπα που φτάνει σε ύψος μέχρι τον τρίτο ή τον τέταρτο όροφο, στην πρόσοψη του κτηρίου. Ο δρόμος είναι καλυμμένος με σκόνη και συντρίμμια.

«Είναι σαν να έσκασε βόμβα και να άνοιξε μια τεράστια τρύπα στην πρόσοψη», είπε ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασθενοφόρων της Βιέννης είπε ότι υπάρχουν τέσσερις σοβαρά τραυματίες. Αρκετοί άνθρωποι φέρουν ελαφρά τραύματα, όμως δεν διευκρίνισε πόσοι. Δεν έχουν αναφερθεί νεκροί. Η πυροσβεστική έδωσε έναν παρόμοιο απολογισμό, χωρίς ωστόσο να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρχουν και νεκροί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE