Ισχυρή έκρηξη με τραυματίες στη Βιέννη – Κατέρρευσε κτήριο

Ισχυρή έκρηξη με τραυματίες στη Βιέννη – Κατέρρευσε κτήριο

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά από τη μερική κατάρρευση ενός κτηρίου, κοντά στο κέντρο της Βιέννης, που πιθανότατα οφείλεται σε έκρηξη φυσικού αερίου, όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες διάσωσης την Τετάρτη 26/6.

 

Σε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται μια τρύπα που φτάνει σε ύψος μέχρι τον τρίτο ή τον τέταρτο όροφο, στην πρόσοψη του κτηρίου. Ο δρόμος είναι καλυμμένος με σκόνη και συντρίμμια.

«Είναι σαν να έσκασε βόμβα και να άνοιξε μια τεράστια τρύπα στην πρόσοψη», είπε ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασθενοφόρων της Βιέννης είπε ότι υπάρχουν τέσσερις σοβαρά τραυματίες. Αρκετοί άνθρωποι φέρουν ελαφρά τραύματα, όμως δεν διευκρίνισε πόσοι. Δεν έχουν αναφερθεί νεκροί. Η πυροσβεστική έδωσε έναν παρόμοιο απολογισμό, χωρίς ωστόσο να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρχουν και νεκροί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE