ΚΥΠΡΟΣ: Διαγωνισμός για το λογότυπο της Δικαστικής Υπηρεσίας – Το χρηματικό έπαθλο

ΚΥΠΡΟΣ: Διαγωνισμός για το λογότυπο της Δικαστικής Υπηρεσίας – Το χρηματικό έπαθλο

Προκήρυξη διαγωνισμού για το σχεδιασμό λογοτύπου της Δικαστικής Υπηρεσίας.

Η Δικαστική Υπηρεσία προκηρύσσει διαγωνισμό για τη δημιουργία λογότυπου. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε γραφίστες και εικαστικούς καλλιτέχνες.

Το λογότυπο πρέπει να χαρακτηρίζει τη Δικαστική Υπηρεσία, το ρόλο και την αποστολή της. Η πρωτοτυπία, η έμπνευση και ο συμβολισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αποτυπώνονται στο λογότυπο, το οποίο θα αποτελεί το θεμέλιο λίθο της ταυτότητας της Δικαστικής Υπηρεσίας. Το λογότυπο θα συνοδεύει όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Δικαστικής Υπηρεσίας, τα επιστολόχαρτα και άλλα έντυπά της.

Το βραβείο του διαγωνισμού ανέρχεται στα €1000.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν την αναλυτική Προκήρυξη Διαγωνισμού για Σχεδιασμό Λογοτύπου της Δικαστικής Υπηρεσίας, στην οποία περιγράφεται λεπτομερώς το δικαίωμα συμμετοχής, οι όροι, προδιαγραφές, κριτήρια, δικαιώματα κτλ., καθώς και ο τρόπος  υποβολής προτάσεων, στην ιστοσελίδα http://www.supremecourt.gov.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις το κοινό μπορεί να αποτείνεται στα τηλέφωνα 22865732 (κ. Ανδρέας Γ. Τσερκέζος) ή 22601423 (κα Μαρία Χριστοδουλίδου).

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.