ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Διαγωνισμός για το λογότυπο της Δικαστικής Υπηρεσίας – Το χρηματικό έπαθλο

ΚΥΠΡΟΣ: Διαγωνισμός για το λογότυπο της Δικαστικής Υπηρεσίας – Το χρηματικό έπαθλο

Προκήρυξη διαγωνισμού για το σχεδιασμό λογοτύπου της Δικαστικής Υπηρεσίας.

Η Δικαστική Υπηρεσία προκηρύσσει διαγωνισμό για τη δημιουργία λογότυπου. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε γραφίστες και εικαστικούς καλλιτέχνες.

Το λογότυπο πρέπει να χαρακτηρίζει τη Δικαστική Υπηρεσία, το ρόλο και την αποστολή της. Η πρωτοτυπία, η έμπνευση και ο συμβολισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αποτυπώνονται στο λογότυπο, το οποίο θα αποτελεί το θεμέλιο λίθο της ταυτότητας της Δικαστικής Υπηρεσίας. Το λογότυπο θα συνοδεύει όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Δικαστικής Υπηρεσίας, τα επιστολόχαρτα και άλλα έντυπά της.

Το βραβείο του διαγωνισμού ανέρχεται στα €1000.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν την αναλυτική Προκήρυξη Διαγωνισμού για Σχεδιασμό Λογοτύπου της Δικαστικής Υπηρεσίας, στην οποία περιγράφεται λεπτομερώς το δικαίωμα συμμετοχής, οι όροι, προδιαγραφές, κριτήρια, δικαιώματα κτλ., καθώς και ο τρόπος  υποβολής προτάσεων, στην ιστοσελίδα http://www.supremecourt.gov.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις το κοινό μπορεί να αποτείνεται στα τηλέφωνα 22865732 (κ. Ανδρέας Γ. Τσερκέζος) ή 22601423 (κα Μαρία Χριστοδουλίδου).

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top